Sopar Somriures a Taula en benefici del projecte Escola Tabingwa

Sopar Somriures a Taula en benefici del projecte Escola Tabingwa

El 3r sopar solidari Somriures a Taula recapta 11.900 euros

El passat dijous 12 d’abril va tenir lloc el 3r Somriures a Taula organitzat pels Clubs Rotary de Granollers i Caldes de Montbui-Cingles de Bertí, al restaurant Can Biel de Llinars amb la col·laboració del Gremi de Hosteleria del Valles Oriental.

Van assistir 150 persones de la comarca, entre elles els alcaldes de Canovelles, Sant Feliu de Codines, Riells i Viabrea i regidors de Les Franqueses i de Caldes i representants del Consell Comarcal.  També van assistir membres del Clubs Rotary  de Siete Lagos a Argentina.

L’organització del sopar es basa en la solidaritat de tots els agents que intervenen: proveïdors, cuiners, restaurant, dissenyador, fotògraf, comunicació.. tothom ofereix els seus serveis solidàriament.

Durant el sopar es va explicar el projecte d’enguany: la col·laboració amb l’ONG Petits Detalls amb base a Uganda, per la construcció d’un pou d’aigua per abastar els 800 alumnes de l’escola Tabingwa i els 50 infants de l’orfenat de Mupenzi. La construcció del pou significarà que puguin accedir a l’aigua potable sense haver de caminar 4 km diaris, sense haver de patir risc de segrest de les nenes, que podran continuar a l’escola desprès de tenir la menstruació.

També es va fer un reconeixement a tots els restaurants participants i especialment un record a la família del restaurant Coquinaria, que enguany no ha participat a causa del tràgic accident sofert.

El cost total de la construcció és d’uns 40.000 euros, dels quals la Fundació Rotaria internacional aportarà el 40%, els Clubs d’Uganda i Siete Lagos un 5%, el districte Rotary un 10% i els nostres Clubs Granollers, Caldes de Montbui-Cingles i Rotarac Vallès el 45% . Durant el sopar es van aconseguir 11.900 euros.

Encara es poden fer aportacions al c/c: ES13 2100 5328 7202 0008 2848

 

Habilidades

Publicado el

abril 9, 2018